Image and video hosting by TinyPic

Tisdag 27 april 2010

Hejsan

Hemma och sjuk, fortfarande! Jag fattar inte vad jag ska göra. Fast nu kan jag iaf prata som en normal människa, framsteg! Men har börjat hosta istället så vet inte om jag ska gå imorgon... Får se hur jag mår ikväll, annars stannar jag väl hemma och vilar upp mig till torsdag och gör väl lite voyage som ska vara klar då.
Aja, får väl dryga den imorgon hur som helst...

Idag vaknade man vid halv 10 kanske och åt väl frukost då sen satte jag mig här vid datorn och började med the voyage. Men eftersom jag har varit och jag är sjuk så funkar inte min hjärna riktigt som den ska så kom inte så långt på den, kanske gjorde klart någon task men kom inge långt alls... Har 5 uppgifter kvar att göra men jag tror jag ska skippa någon/några så jag hinner klart i tid. Håll tummarna för att min hjärna ska börja funka i tid :P
HAHAH
Saknar Einar nu, tror jag ska bort till han imorgon. Carro är ju också förkyld så vi får dela på det denna vecka. Blir nog ingen ridning men får se hur jag mår. Kanske en liten skrittur eller kanske lite tömkörning?
Ska iaf försöka hoppa han nått denna vecka, blev ju inget förra veckan då jag blev så himla förkyld i fredags men håller tummarna på söndag. Carro skulle iväg till säter på lördag så blir väl tömkörning fredag och hoppning söndag eller något xD

Men nu ska jag och äta middag, är typ as hungrig!
Såhär har jag känt mig sen i fredags! jättejobbigt!

Aja,
Ha det gott
/Emelie
2010-04-27 @ 17:19:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma och sjuk... -.-

Hejsan
Idag fick man vara hemma då, har mått apa hela helgen med ont i halsen och varit hes. Inte kul...
Vill ju vara frisk så jag kan åka och rida Einar, men så blir det ju inte om jag mår såhär... usch och fy, hatar att vara sjuk. BLÄ!
Aja, hoppas att jag är frisk snart. Kmr nog vara hemma största delen av denna vecka om det fortsätter såhär... Men ska försöka bli frisk till på torsdag då vi har studiecirkel tillfälle, annars vet jag inte hur dom gör. Så får väl se till att knarka halstabletter och lite c-vitamin och varm saft med hunung!

Idag vaknade jag vid halv två typ... Så himla skönt att sova lääänge! Men var nog bra också, måste vila mycket när man är sjuk. Sen åt vi lunch jag och mamma. Hon är också sjuk. Alla är ju typ sjuka nu. Sån årstid har jag fått höra av Carro som också är sjuk... Rena rama sjukstugan här. Hahah.
Men men. Vi överlever nog får vi hoppas!
Iaf så efter lunchen satt jag mig och slöade vid tvn. Sen satt jag väl där till och från till middagen och sen sattejag mig vid datan och pappa fick hjälpa mig att installera ett virus program. Så nu slipper jag virus på datan iaf :D

Aja, men nu ska jag hälla i mig lite varm saft och knarka lite zyx så jag blir frisk :D

Ha det gott
/Emelie
2010-04-26 @ 19:25:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pretty Bored....

Hejsan :D

Nu sitter jag hemma och tittar på Pretty Wild på E! och snackar med Karin. 
Väntar på att någon ska komma hem så jag kan åka till världens bästa häst! Ska nog träna idag men vet inte med vad... Men tror det blir ställningen och formen. Fick några bra övningar från Eva som ska tränas på så blir väl det då. Bra till lördag när vi ska hoppa lite hinder :D Ska bli skitskojj!
Mamma ska typ prata me Carro eftersom vi har han på heltid nu och då borde vi ha han på heltid också. Så att ja rider kanske 5,6 dagar och Carro någon... Får se hur det blir med det...

Imorgon blir det stallet igen, tömkörning tror jag. Sen kommer kanske Ewe :) Ska bli sjukt kul att träffa henne igen. Var typ aslänge sen sist xD
Lördag blir det färsta igen, prov som avgör om jag får ta kort eller inte.... Håll tummarna! Sen Einar efter det och sen hem och göra något skojj :D Söndag blir det Birsta med Frida. Behöver köpa lite saker som behövs men kan inte göra av med så mycket, har ju Einar att tänka på!

a, ska typ titta på Simpsons nu :D

Ha det gott! <33
/Emelie
2010-04-22 @ 15:57:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma idag då :S

Hejsan!

Idag har jag varit hemma från skolan, mådde piss igår kväll och hade typ ont överallt. Mådde bättre i morse men stannade hemma bara för att. Vill ju inte bli mer sjuk...
Ikväll kommer Carro och Sandra och ska käka här, vet inte vad det blir än men något smarrigt iaf :D

En glad nyhet är iaf att vi har tagit över Einar helt ett tag så Carro kan ordna upp allt med pengar och jobb mm. Så nu blir det ingen shopping alls för ett tag, månadshyran är typ 1700 och ska hjälpa till att betala, men i juni blir det nog billigare eftersom hästarna går på sommarbete då. Får se vad det blir i kostnad då :D

Men men, han behöver inte säljas eller få en äcklig medryttare. Hade väl dött då! usch o fy! Vill inte dela han med någon annan, det är ju han, jag och Carro. Ja, och Sandra och mamma. Men sen ingen mer!
Älsklings hästen!! <33
Ska dit idag och får se vad vi gör med grabben. Blir ingen hoppning för eva efter som det kostar ju och har ju inte mått så bra men nästa gång blir det full rulle igen!
Tror jag ska hoppa han lite på lördag iaf, har tänkt ut en bana vi ska prova på, bra för formen också. Smart jag är!

Imon blir det nog skola iaf, men har räknat ut att det "bara" är 7 eller 8 veckor kvar.
SKÖNT!!
Hahah, ska bli så himla skönt att slippa det men sen börjar man ju i åttan och då blir det mycket mer pluggande. Satsar högt!

Nä, nu kom syster hem med en kompis och jag ser ut som ett troll i håret! HAHAH

men lägger upp lite bilder på älsklingspållen och nån bild från London.

Foreign Water <33
<--- BUSIG HÄST!
<--- Sötnos
 <--- öga i närbild
<-- Lilleman <33
 <--- Will Smith från Madame Tussaud i London. Bilden är knäppt av min syster.

ALL KOPIERING AV BILDER ÄR FÖRBJUDET! VÄNLIG RESPERKTERA OCH ACCEPTERA DETTA! TACK!

Kommer att komma mer bilder från London, ska bara märka dom med copyright, orden från syster.

Aja, nu ska ja gå o fixa håret eller sätta på tv:n :D

Puss puss
/Emelie
2010-04-20 @ 15:52:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fjorton år igår!

Hallåjj :D

Har typ inte skrivit på år känns det som men har faktiskt inte haft tid!
I måndags var pluggade jag lite... eller försökte plugga men det gick väl sådär... Försökte iaf!
Tisdags blev det stallet, red ut en sväng och blev mest bus men lite seriöst. Hästen var aspigg och ville bara springa omkring i skogen men det fick han ju inte... Höll dock på att fara i backen ca 5 ggr då han blev rädd för något läskigt som låg på marken. Typ lite plankor som någon hade lagt på vägen. Blev några tvärvändningar men höll mig kvar som tur var xD
Onsdag blev det lite mer plugg för vi hade prov i torsdags så pluggade till det.
Tordags hoppträning för eva med elin och erica. Blev lite lösgörande och markarbete och einar var superfin! Trodde han skulle vägra på typ allt men han var så duktig och hoppade. Kom lite i otakt lite då och då o han ville rusa mellan hindren så någon flyttning av bakdel bölev det inte :S  Ska träna på formen och ställnningen också, får ta och göra det på söndag eller nästa vecka om inte annat.
I fredags(igår) så fyllde jag 14! Fick typ alla pesenter på morgonen, fick en bok av farmor+500 kr, hårspray, mascara, en cykelhjälm, deo, dusch och hudkräm, örhängen och typ 5 ridlektioner på einar. Fick mer saker men Ja kommer inte ihåg mer. På skolan sjöng dom för mig typ 10 ggr kanske? hatar när folk sjunger för mig, vet inte var jag ska kolla, men överlevde det också. Efter skolan mötte vi anna och sen gick vi hem till frida och hämtade hennes saker+en madrass som max fick bära, på huvudet!
Vid 4 stack vi till stallet för vi skulle ge pållarna middag+mocka o fixa åt einar. Gick jättebra och vi bar ut vatten till hästarna.
Vid 6 kom alla andra, blev ca 10 stycken med mig inräknat.
Var verkligen superkul och tack alla för att nji gjorde det till den bästa födelsedagen ever! Älskar er!!<333333

Nu ska jag bara slöa vid datorn och sen ja... får se vad jag hittar på :D

Puss på er alla
/Emelie
2010-04-17 @ 16:19:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag 11 april 2010

¡Hola!

Sitter och pluggar lite spanska så ja...
Stallet idag då. Tränade lite i paddocken nu när han är bättre. Det syns inte äns!
Hästanra gick utan täcke så nu börjar det bli vår! Red först, kunde rida i bara t-shirt! Var jätteskönt! Tränade lite form, lånade ericas snodd. Gick väl sådär i början men började gå bättre mot slutet och fick tom till ett passage-liknande steg! Var så jävla underbart att sitta på han då! Min lilla bäbis var jätteduktig och satt bara och toklog! Fick supermycket beröm! Jätteduktig och helt underbart att sitta på honom.
Det går bättre och rida honom nu när man har lärt sig att sitta ner och rida lätt i traven. Hade ju lite problem i början men sen fick man lite lektioner och nu gåre super!
Han badade igår och var jättefin när jag kom och hämtade honom ur hagen men han ville ju inte gå in så fick ta hjälp av syrran som var med. Då kom han minsann till henne! Jävla tjurhäst!
Tog in han och fixade iordning, sen red jag i ca 1 timme och sen blev det avskrittning. Gick med han en stund, han var ju rätt så svettig. Sen tog jag in honom och spolade av benen. Är typ aslerigt i paddocken och typ hela hästens ben blev geggiga och benskydden såg inte så trevliga ut... Så spolade av dom också.
Släppte ut hästen i hagen, ringde mamma o frågade om hon kunde hjälpa mig i stallet, det kunde hon :D
Mockade, gav hästarna middag, fixade mat, hö och vatten till Einar :D
Åkte hem, åt mat, satte mig här och gjorde läxan :D

Ska fortsätta med läxan nu, imorgon är det skola och har ju spanska då så måste göra den...
5 DAGAR KVAR!!

Ha det bra
/Emelie

2010-04-11 @ 17:52:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag 9 aril 2010

Tjoo :D

Blir ett kort inlägg ida, mst plugga lite mer :S
Idag blev det hästen med Carro. Hon ville visa mig hur jag skulle tömköra så han inte rids varje dag :P Så nu vet jag det och blir det inte bara ridning i framtiden.
Einar såg hur som helst mycket bättre ut idag, inga hemska utslag och svullnaden hade gått ner. Känns bra, var ju inget allvarligt.
Imorgon ska jag till Färsta på kurs till Grönt kort. Ska bli askul men är lite nervös, tänk om jag misslyckas?! Får hålla tummarna! HAHAH
 En vecka kvar nu, börjar närma sig :D
Vet inte vad ja vill ha men tydligen har Anna och Frida redan köpt present till mig, undra vad det kan vara? ;P Kommer säkert tycka om det iaf.
Ska iaf ha filmkväll på kvällen då. Anna, Frida, Linn, Julia, Linda, Johanna, Hannah kommer komma och så vet jag inte hur det blir med Irma, Nova och Izza. Dom har inte svarat än men måste nog veta senast tisdag/onsdag så vi vet hur många som kommer :D

Men nu ska ja plugga lite mer och skriva på The Voyage xD

Ha det bra
/Emelie

2010-04-09 @ 16:44:42 Permalink Lov Kommentarer (0) Trackbacks ()


plugg, plugg och mer plugg

Nu är jag trött :S

Har pluggat i typ 5 timmar nu. Engelska, SO och Spanska. Satt 3 timmar med SOn, 1 med engelskan och 1 med spanskan. Orkar inte tänka längre :S
Har prov på SOn nästa torsdag så då vare bara att tokplugga på lovet och har fortfarande inte gått igenom alla punkter. Har typ 4 kvar kanske så dom ska jag göra imorgon.
Engelskan blev jag inte heller klar med, har 4 "tasks" kvar men har typ gjort 2 på en timme så jag är rätt stolt! Spanskan pluggade jag in lite glosor som vi ska kunna till måndag.
*DÖD*
HAHAH
Imorgon blir det hästen. Hoppas att han ser bättre ut och att han mår bättre! Det är ju det viktigaste! Blir ju orolig när han ser ut sådär och vill ju inte att det ska hända han nått!
Tror inte att det blir någon ridning denna vecka, får se vad Carro säger om nästa vecka...

Fick 700 kr av pappa idag! :D Köpte ju ridstövlar som det egentligen var tänkt att jag skulle få när jag fyllde år men ville ha dom tidigare så fick betala själv och nu fick jag pengar för dom :D Dom kostade 1540 men köpte ett par ridbyxor som ja fick betala själv. Sen blev det en Skinz till datan för 230 kr och ja...

Nu ska ja sätta mig vid tv o dryga lite, blir nog en tidig kväll ikväll. Ja, eller inte. Det är Criminal Minds på 5:an som ja ska se först xD

Bara 1 dag kvar på lovet nu! :'( Om man inte räknar med helgen... :(

Ha det bra
/Emelie
2010-04-08 @ 16:59:06 Permalink Lov Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag 7 April 2010

Hejhej

Klockan börjar närma sig 11 och ja är typ super pigg och tänkte blogga lite.... Dessutom vill Anna att ja lägger upp bilderna på henne när hon red på Fetisch idag xD
Ja, var ju somsagt med Anna i stallet idag. Carro kom och hämtade upp oss vid ca 20 över 1 vid macken och sen var vi väl vid stallet halv 2 kanske...
Var egentligen tänkt att vi skulle rida ut, hon på Fetisch och jag på Einar. Men så blev det inte :(
Einar utslag(?) hade börjat vätska, dock hade det gått ner mycket och så verkligen finare ut än i måndags. Hua som han såg ut då :( Och sen hade snoppen hans/skapet(HAHAHAHHA jag vet låter jättekonstigt men det är verkligen synd om honom!) svält upp och såg ut att göra jätteont. Stackarn...
Så någon ridtur blev det dock inte. Men var iaf ute och gick med han medan Anna red. Gick super och jag fick lite motion, var ju alltid något.
När vi kom tillbaka höll Carro på att få tag på en veterinär. Ville ju veta vad det var för fel på lillkillen.
Då var väl klockan halv 3 kanske och när Carro hade fått tag på distriktsveterinären så skulle hon komma vid 4, kvart över 4. Så antingen vare bara att vänta eller att åka hem. Anna och jag väntade i stallet från typ 3 till kvart över 4.
Mockade Fetischs box och sen satt vi på en låda och snackade. Hahahah, vilken bra sysselsättning xD
Sen kom ju Carro och Andreas och vid ca 20 över 4 kom vet. och ca halv 6 var hon klar.
Tog lite prover och kände och klämde. Sen fick han kortison så vi får hoppas att han mår bättre snart så vi kan börja träna! *HÅLL TUMMARNA!!*

Men fick iaf 2 otroligt snygga *hosthost* bilder på Anna idag :D
Lite roligt hade vi iaf ida, eller hur Anna?? 8D Hahah, men nej då. Hade kul mest hela dagen, right?

Men här kommer bilderna, dom är knäppta me min mobil kamera så inte dom bästa -.- Fina va?? xD

Men nu ska ja typ försöka sova, blir att plugga imorgon till ett prov nästa torsdag och att skriva på The Voyage. Önska mig lycka till :P

Go natt, dröm sött
/Emelie
2010-04-07 @ 23:19:32 Permalink Lov Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag 6 april 2010

Halloj :D

Idag vaknade jag vid 9 av att telefonen ringde, glömde att mamma och pappa jobbade så låg kvar men sen vare ju ingen som ville svara :O Så då vare bara att kasta sig upp ur sängen och springa upp till telefonen som slutade ringa när ja precis skulle svara. Snacka om onödigt!
Så då vare bara att gå och lägga sig igen men då kunde man ju inte somna om så gick upp och satte mig vid tv:n där Elin redan satt och dryg kollade på Harry Potter och fången från Azkaban :D Var faktiskt helt okej, har ju inte sett filmen på typ 2 år. Sen när den var slut kollade vi lite på MTV innan vi satte på en till Potter film, Harry Potter och Fenixorden. Var oxå länge sen ja såg den så det var helt okej :D
Satt vid tv:n till halv fyra då ja skulle gå ner och fixa mig och sen gå ut me vovven :D Var väl ute i 20 min, var skitskönt med lite frisk luft xD
Och nu sitter jag här och lyssnar på musik och snackar med kompisar på msn :D

Imorgon blire stallet med bästa Anna! Får låna Fetisch av Erica så vi båda kan rida. Men pållen min ser asläskig ut! :O Var där igår och såg att han hade nå jävla utslag över hela sig och blev såklart jätterädd att det skulle vara något allvarligt så ringer mamma i panik som får ringa Carro, Kattis och Erica. Gissningarna låg på värmeutslag(jag vet låter jättekonstigt för vart är solen. Men han har haft 2 täcken på sig och det blir ju litte varmt) och på någonn allergisk reaktion. Såg ut som myggbet(?) över hela hästen. Under huden var det och ja... :(
Kattis kollade sedan när hon var där och tyckte inte det såg bra ut alls :(
Så nu ska vi testa med att ge han lite mindre lusern, kan ju vara därför han ser ut som han gör... Vi får väl hålla koll på han så han blir bättre :D
Tog kort igår för att visa mamma men tror inte att ni vill se :S Hahahah
Kanske lägger in det, får se....

Skriver imorgon hur det gick för anna att rida Fetisch, men det ska väl gå bra :P

Ha det gott
/Emelie
2010-04-06 @ 17:19:21 Permalink Lov Kommentarer (0) Trackbacks ()


13 dagar kvar tills jag blir 14!

Hejsan hoppsan!

Har precis komit hem från mormor, skulle äta middag där o sen blev det efterrätt, chokladpudding me grädde o jordgubbar. Var faktiskt skitgott!
Var ju som vanligt i stallet ida, skrittade ut på einar en tur me elin o checky. Han var aspigg så ska nog ut o springa till veckan, kmr han nog må gott av.
Imon äre Carro som har han så då ska jag försöka sova lääänge o sen bara slappa me nån bra film o godis. Ska blil skönt...

Är som sagt bara 13 dagar kvar tills ja blir "fjortis" på riktig! Hahah. Har ingen aning om vad ja önskar mig förutom pengar... Behöver inte så mycket saker just nu så då passar ju pengar bra, kan ja ju köpa vad ja vill sen :D

Men nu ska ja käka lite påskgodis :D

Kramar
/Emelie
2010-04-03 @ 21:38:38 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Glad Påsk!

Nu är ja trött o vill gå o sova!
Har varit uppe sen kl 7 imorse o följde me Elin till Bräcke. Åkte från stallet vid halv 10 o två timmar i bilen så var där vid halv 12.
Väl där träffade ja Tova för Siri o Irma skulle oxå tävla så det var ju skojj. Slapp vara ensam när man kollade på alla underbart söta ponnysar(!) VILL HA!!
Men ja har ju en underbart söt häst hemma i stallet som är hälften min! Han var stallets egna påskgubbe igår! Elin sa att han hade haft halstäcket över båda(!) öronen o sett ut som en liten påskgumma o sen lät han oxå! Hahah, han är ju för rolig pållen min. Eller pållen ja delar me Carro, eller äre ja som hon som delar me mig??
Aja, inget att grubbla över nu.
Imon blire att sova länge!
Har inte sovit läne på aslänge så det ska bli skönt! Sen blire hästen o ska antingen träna lite eller ut o springa. Han har stått sen i torsdags så han kommer väl att vara lagon pigg. Hihi

Nu ska ja gå upp o se på Harry Potta som går på tv o efter det blire POTC, blev inge igår men nu gåre på tv så ska se den!!

Glad påsk
/Emelie
2010-04-02 @ 20:10:05 Permalink Lov Kommentarer (0) Trackbacks ()


PÅSKLOV!!!

NU HAR VI ÄNTLIGEN PÅSKLOV!!
Så himla skönt!
Och det börjar jag med att kliva upp kl 7 imon för att följa me Elin till Bräcke. Hon ska tävla o hänger väl me för att  hejja på. Ska bli skojj :D Har dock ingen aning vart de ligger men har för mig att Anton sa att det tar ca 2 timmar dit o då blire väl 3 timmar me hästtransport. Men men. Får väl ta me mig headset :D

Jaja, skolan ida iaf. Sista dagen o vi hade redovisning för vårt Norden uppdrag som vi har haft i 3 veckor. Gick kanon även om min korp ser ut som en pingvin, lägger in en bild sedan!
Sen hade vi engelska på eftermiddan men jobbade inte så mycket för ja Frida o Jonna satt o tog kort me datan o webbkameran. Dom vart ägigt bra men vet inte om ja lägger in en bild, dom ser lite mongo ut... Hihi



 Lägger in en liten bild på hästen. Kortet är taget den 13 mars så det var ett tag sen men den får duga tills vidare :P

Ska övertala pappa att vi ska se en av POTC filmerna så vi får se om ja lyckas :P
Önska mig lycka till iaf!

Kramar
/Emelie

2010-04-01 @ 19:24:00 Permalink Lov Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0