Image and video hosting by TinyPic

Steker med Jonna :D

Tjoo :D

Sitter här gräset med Jonna och steker, utan sol xD Tokigt va?
Ikväll blir det fotboll med familjen och Jonna och elins kompis. Hammarby och GIF spelar och såklart så kommer vi att försöka stå vid hammarby klacken. Iaf pappa kommer att försöka stå där!

mamma och pappa är inte hemma, dom kommer hem snart. Dom har varit borta från igår till idag, har varit på hotell och firat bröllopsdag så grattis till dom. Väntar på att dom ska komma så vi kan äka till min älskade pålle.

Men nu ska vi fortsätta steke utan sol xD

Pusspuss
/Emelie
2010-07-29 @ 14:16:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


...

Hej :)

Sitter och kollar igenom lite bilder från förra året, fan vad mörkt hår jag hade då! :O Vill ha det igen men ska nog inte färga håret på ett tag, håret slits ju så mycket och jag vill att min naturliga hårfärg ska komma ut! Är typ ingen här i sundsvall som har sett den så det får växa ut. Men vill iaf färga till höstlovet, eller senast jullovet :P Hade lugg då också och funderar på att klippa lugg nästa gång jag klipper mig, vad tycker ni?
Tittar på lite bilder som är från tiden i stockholm. Är ju mer än 2 åt sedan och sitter nästan och blinkar bort tårarna i ögonen. Saknar dom och ibland undrar jag vad som skulle ha hänt om vi hade bott kvar? Fast nu flyttade vi upp och jag trivs såklart jättebra här men tänk om? Har ju så många minnen, men nu är det som det är och jag trivs här, för det är här jag bor :)

Slut med deppar skrivandet, hittade också massa bilder på alla hästar jag har gått igenom. Började med Pärla, ett litet jobbigt russ sto. Hon fick röta(tror jag) och kunde inte rida henne. Sedan traskade Sabrina Solvang in i mitt liv och trots att det inte blev så många månader tsm har hon en plats i mitt hjärta. Sen Thea, Nalle, Mixen, Zilver och nu lilla Einar. Och låt oss inte glömma Alfred(en häst) som jag tog hand om när vi flyttade hit. En liten och skitgullig shettis :D 

Men nu måste vovvarna ut, jobbigt nu när mamma och pappa inte är hemma så Elin och Jag måste ut med lillskiten och Thea :P Förlåt Kira!

 
Första hästen jag tog hand om här, Alfred "Affe"

Lämna gärna en kommentar hur jag ska göra med håret, klippa lugg eller inte? Och om jag ska färga eller inte :P

Pusspuss
/Emelie
2010-07-28 @ 22:13:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder på Kira+1 bild på Thea :)

Hejsan :D

Nu har jag lite bilder på vår nyaste hund, alla tagna av syrran. Så tänkte slänga in några så får ni titta på söta hunden :D







Slänger in en liten bild på världens bästa hund, Thea, som förövrigt ska till vetärinären på fredag :( Håll tummarna för att det ska gå bra :)


Pusspuss
/Emelie
2010-07-27 @ 21:58:53 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Nu har vi inte bara en hund, vi har två!

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg om dagen. Precis som rubriken säger så har vi två hundar nu. Det var därför vi åkte upp till Umeå, vi skulle hämta en hund :D Dock gick det hela så snabbt att det inte har sjunkit in än att vi har två hundar nu, men såklrt kommer Thea först! Ringde på annonsen igår och åkte upp idag. Det hela gick kanon och hunden, Nira som hon heter[Men vi har döpt om henne till Kira xD ] är helt underbar! Hon är ett år och supersöt! Blandras såklart mellan norrbottenspets, tollare, Schäffer och labrador. Som en liten tollare ser hon ut för er som vet hur en sådan ser ut. Men hon är vit med gyllenbruna fläckar runt båda ögonen och en liten mindre vid svansen, på ryggen. Så jävla sööt!! Ska lägga in en bild på henne när jag har lyckats knäppa en, hon är rätt speedad, vilken man kan förstå :P Men nu ska jag gå upp och bekanta mig med den nya familje medlemmen :D Ha det bra /Emelie
2010-07-25 @ 19:58:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


HEMMA :D

Ja, nu är vi hemma, kom hem igår kv men hade ingen lust att blogga då så det fick vänta till idag :D så här kommer ett litet inlägg från mig!
Vad ska jag skriva då?
Jag överlevde uppenbart gröna lund, annars skulle jag inte sitta  här. Vi åkte faktiskt inte så många saker. Katapulten, jet line, pop expressen, bläckfisken och lustiga huset var i stort sätt allt vi gjorde. Frittfall, insane ocg extreme får vänta till nästa år. Men vet ni en rätt så häftig sak? Vi vann en sån där stooooor marabour sak :D En med mååånga i! Trodde aldrig att vi skulle vinna, men det gjorde vi. Var jätteförvånad och vi gick sedan och asgarvade ett långt tag efter, för det var ju så overkligt. Har aldrig vunnit nått så stort i hela mitt liv så det var ju jätteroligt. Kan verkligen inte beskriva känslan med ord men det var enormt vad uppspelt man blev.
Sen fortsatte vi att åka saker. Jag tror vi åkte katapulten 7 ggr, vilken energi kick man fick av att åka 55m upp i luften och sedan ner. Jävlar vad läskigt det var att sitta där uppe, men energi kick fick man!

Och imorgon ska hela familjen upp till umeå, varför kanske ni undrar, men kan inte säga. Det är hemligt. Iaf tills imorgon.
Har iaf med vår hund att göra :D. Listat ut det än? Den som listar ut det får en marabou mjölkchoklad! LOVAR!! Så kommentera vad ni tror att det är, väldigt smarrigt pris :D
Inga ledtrådar får ni heller, förutom att det har att göra med Thea. Stackars er, men gissa på, ett väldigt gott pris väntar!

Pusspuss
/Emelie
2010-07-24 @ 17:44:35 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Länge sen nu...

Hejsan :D

Nu var det länge sedan jag uppdaterade. Har ingen bra ursäkt för det men tänkte uppdatera lite nu.
Sitter här på gräsö med ett dåligt internet så det är nog ltie därför det inte har blivit någon uppdatering sen torsdags iaf. Imorgon sticker vi ner till sthlm en snabbis och är kvar till torsdag då vi åker upp hit igen och sen åker vi hem på fredag igen. Ska bli ganska skönt att komma hem :D
På onsdag blir det iaf grönan med Ewe! WOHO, fan vad kul :D Elin ska gå med en kompis så slipper gå med dom :P *HEHE*
Ska iaf åka insane igen, andra gången, och sedan ev frittfall. Får se hur vädret ser ut men ska nog åka den. Skriver sen och berättar om jag överlevde xD

Imorgon kv blir det middag hos några kompisar och sedan samma sak på onsdag kv. Blir väl lite halv kul men kommer väl att överleva det iaf :D

Men nu är det elins tur att sitta vid datorn, nackdelen med ett internet "/. Får se  om det blir nån update innan vi åker hem, men annars blir det på fredag/lördag.

Ha det bäst alla glada!
/Emelie


Dö eller inte dö, det är frågan :D
2010-07-19 @ 21:33:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommer inte på någon rubrik....

Hejhej :D

Sitter just nu och slöar framför tvn och tittar på gamla avsnitt av Smallville. Följde det helt för några år sedan men slutade för att jag tappade intresset antar jag. Iaf så är det fortfarande bra men inget som jag följer slaviskt.

Ska väl ut till Einar senare ikväll, när det är lite svalare. Är så himla varmt nu. Var ute en sväng igår med honom och upptäckte en helt okej stig att rida in på. Dock var det jättemycket flygor men ska gegga in lite tjära runt ögonen och mulen idag och spruta på lite medel. Borde ju fungera då :P

Ska snart gå ut och ta ett dopp i poolen, är som sagt jättevarmt båda inne och ute och är väl 23 grader i poolen.

Men ska fortsätta titta på Smallville ett tag innan jag byter till One tree hill på femma. Också där repris men har ju sett alla avsnitt fram till säsong 7. Väntar bara till dom ska börja med säsong 8 som har fått klartecken! Dock är det inte lika bra utan Chad och Hilarie men det går att titta på.  Men här är ett otroligt roligt youtube klipp. Emelie visade det för mig och höll på att dö av skratt. Älskade killen som gör dom!
http://www.youtube.com/watch?v=tMJ2wtwQx68&feature=channel

Men ska kolla lite på tv och ta lite glass, har ingen coca cola :(

PussPuss
/Emelie

p.s. lovar att ni ska få en bild på min alien, ska bara komma ihåg det när jag är där xD

2010-07-13 @ 15:36:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


...

Hejsan :D

Hade tänkt skriva ett litet kort inlägg innan jag sticker iväg till min kära häst för att gå en liten sväng med honom. Han behöver komma ut och röra lite på sig, men vill inte gå så långt pga att han ej har några skor på sig så vet inte hur han kommer reagera på underlaget... Men det ska säkert gå bra xD
Iaf, idag var man tvungen att gå upp vid 7 för vi hade utsläpp, gick dock kanon bra och stannade och tittade på några kattungar som fanns i närheten. Var skitsöta och vi håller på att övertala pappa att vi ska få köpa en, mamma har blivit kär i en så det ska nog gå bra. Men för säkerhetens skull, håll tummarna för oss!
Ska försöka knäppa lite kort nästa gång vi är där så får ni se dom, skitsöta är dom!

Men men, ska typ till hästen nu :D

Pusspuss
/Emelie



BTW, VÄRLDENS BÄSTA FILM! SE DEN OM NI INTE HAR SETT DEN!!
2010-07-10 @ 14:18:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag är inte död!

Hej!

Nu är jag äntligen hemma efter 6 dagar i piteå. Har varit skitkul och nu är det Ems tur att komma hit ner, kanske höstlovet?
Men, tänkte bara meddela er att jag är hemma så ni inte tror att jag hade dött eller något, vore ju förfärligt förskräckligt! Så här är jag, levande, men skit trött. Men kan ändå inte somna så sitter nog uppe en lite stund till.

Veckan har såklart varit skit kul, har gjort mycket roliga och tokiga saker. Men mer behöver vi inte gå in på xD. *HAHA* Vi gjorde iaf inget olagligt, vad jag vet.... Nejdå, har varit askul att äntligen få träffa Emelie och vi gjorde mycket. Så nu är det din tur att komma hit och träffa mina kompisar och min alien-liknande häst.
Var till honom en snabbis idag, länge sedan men träffade honom och himla gullig i sin flyg huva och sitt täcke. Likande en alien tsm med Jackis. Skitsöta var dom! Ska ev skritta ut en snabbis imorgon, han var kanon i hovarna så borde inte vara något problem... xD

Men nu ska jag surfa lite på internet och sedan sova, är trött, vakande vid 9(:O), hemskt!

Men godnatt på er alla och hoppas att vi kan träffas och hitta på något snart :D

Nattinatti
/Emelie

2010-07-09 @ 00:41:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bara några timmar kvar nu....

Jao, som sagt.

Sitter här nu och väntar på att mina naglar ska torka så jag kan gå och göra mig iordning för kvällen så jag får nog med sömn och inte är någon zombie imorgon. Det skulle ju inte vara så bra...
Iaf, idag har man varit i stan och köpt nya jeans. Blev två stycken då det var rea på Affären. Cheap Monday för 300 och 340. Helt ok. Bild kommer senare!

Sedan blev det stallet vid 7, skulle äntligen släppa Einar. Trodde han skulle få glädjerus men icke då, gick in några meter och ställde sig och käkade gräs, vilken cool häst man har alltså!
Sen gick jag mamma och Emelie runt hagen för att kika hur stor den var och kan bara säga att det kommer ta tid att hitta hästen där. Herregud var gigantiskt den var! Kommer gå och leta mig fördärvad där alltså. Huah!
 Ska försöka fixa så vi kan ställa in lite grejjor i en av "husen" där. Så slipper man rida upp till stallet varje gång.
Men han ska få stå några veckor och sen ska han skrittas igen. Kanske två, tre. Får se hur mycket tid jag orkar ägna åt det. Måste ju åka och titta till dom en-två gånger om dagen för att se om dom har vatten osv.
Men först ska hästen få lite sommarlov och det ska jag med! Trodde aldrig att man kunde tröttna att åka till stallet men tydligen så kan man det.... Uscha vad jobbigt det är ibland men det är bara att bita ihop, det brukar gå över så fort man kommer in i stallet och känner lukten av häst och ser Einar titta upp när man kommer. Älskar känslan av att han känner igen mig :D

Men nu har det torkat så ska väl gå och borsta tänderna och sedan gå och däcka...
Kommer ej ta med datorn upp men hoppas på att jag kan sno(HAHAH, nej, låna) Emelies dator så ni få veta hur jag har det bland alla mygg och piteåbor. Säger man så eller är det bara jag som gör det?? HAHA, nu får ni stå ut med det iaf xD

Pusspuss
/Emelie

Gammal bild på Enar men fortfarande bäst!! Ni får stå ut med den tills vidare xD

Ha det gott och ät mycket jordgubbar nu!

LOVE YA'LL <33
2010-07-01 @ 23:43:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idag kan jag säga att imorgon hänger jag med Emelie till Piteå xD

HAHAHAHAHAHAH
Min syster är ju helt klart bäst, det var hon som börjde säga detta och har helt enkelt fastnat för det. Så jävla klockrent!
Men det stämmer ju och är ju roligare än att säga att 'imorgon hänger jag med Emelie upp till Piteå'. Så älskar helt enkelt uttrycket!

Vaknade vid 9. Vad fan, varför vaknade jag vid 9 för? Är ju bara onödigt och speciellt när man inte kan somna om så var ju lika bra att kliva upp och börja packa lite smått. Eftersom jag åker imorgon och inte har packat något alls så får jag lite smått panik. Vet inte alls vad jag ska ha med mig, ja, förutom kläder och annat viktigt som behövs. Som tex mygga! Är tydligen asmycket mygg där uppe och är säker på att jag kommer ha asmycket myggbett när jag kommer hem. Hatar dom små äckliga djuren! Uscha...
Men men, har packat lite kläder men ska till stan idag för att köpa ett par jeans med pappa. Fick ju rabattkort på bion med 15%på affären. Cheap Monday jeans och gäller bara till den tredje så måste ju åka idag om jag vill ha och behöver jeans så var ju jättesnällt! Så åker väl när han kommer hem vid 4 någon gång.
Ikväll blir det att skritta ner Einar till sommarhagen! Äntligen! Har ju varit massa strul med hans hovar men igår kom hovis och slog av honom skorna och kan säga att han var jättebra med Einar och eftersom han själv har 15 hästar så vet han nog var han håller på med.
Så idag bli det till att släppa pållen. Han ska gå där nere med Jackis och får väl vila hela juli, för det är han värd.

Ska försöka packa lite till nu, se om jag kommer någon vart... Hoppas på det! :D


GRÄSÖBILD

Min extremt söta hund fick en glass när vi var på Gräsö.


Får se om jag hinner blogga nått imorgon innan dom kommer och hämtar mig, annars gör jag det när vi kommer fram eller nått :D

Pusspuss
/Emelie
2010-07-01 @ 11:31:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0