Image and video hosting by TinyPic

Eclipse=bästa filmen hittills :D

Hallo :D

Äntligen har man internet. Har varit utan sen vi kom hem så därför har det ej blivit nått inlägg. Så ni får ursäkta.
Men men, nu är det tillbaka och kan då berätta om midnattsvisningen av Eclipse.
Anna kom redan i måndags och skulle sova här till idag, lite förberedelse lixom. Och på kvällen var det stallmöte och tänkt att jag och Emelie skulle flytta Einar och Jack till somarhagen, men Einar hade slagit av sig en sko och så såg vi att han hade röta i hovarna och svamp. Icke bra. Slet av honom andra skon och så ska hovis komma idag och slå av skorna bak så får han stå utan ett tag. Flyttar isf ner dom idag till sommarhagen. Ska filma så Carro får se. 
 
Iaf, tisdag så var det ÄNTLIGEN dags för Twilight movie night och Frida kom vid typ halv 5, var tänkt att vi skulle åka vid 5 så innan det behövde vi äta. Hamburgare blev det. Helt ok. Åkte tid fem och kom dit vad 20 över eller någonting. Träffade några kompisar där som också skulle gå så det var ju kul :D. Fick gå in vid 6 kanske och kom faktiskt in. Var ju som sagt 15 års gräns då Twilgiht är från 15 men vi kom in. Det gjorde även syster och hennes kompis. *HEHE* Dom hade ju utlottningar, men som vanligt så vann man inget :(, inte kul. Men överlever väl. Tog iaf massa gratis pins så gick inte därifrån tomhänt.
Sen var det dags att se Twilight, var mycket roligare att se på bio *HIHI*. Efter det var det 30 min paus med macka och mer dricka. Sen New Moon för tredje gången och efter det paus igen, denna gång 40 min.
Sen var det premiär för ECLIPSE!!! Redan vid halv 12. Tror att vi var först i Sverige med att se filmen, lite småcoolt enligt Anna. Den var helt jävla underbar, och trodde faktiskt inte att den skulle vara så rolig som den faktiskt var. Satt och småskrattade lite här och var och ja. Ska inte avslöja nått mer än att den var helt underbar. Allmänt bäst säger Anna.
Så måste såklart se den igen och då har Emelie och jag bestämt att vi ska se den uppe i piteå. *HAHA*

BÄSTA FILMEN SO FAR!

PussPuss
/Emelie
2010-06-30 @ 14:10:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idag kan jag säga att imorgon åker vi till landet!

Tjoo :D

Ja, som sagt så åker vi alltså till landet imorgon. Så vet inte om det blir något inlägg, men dock har vi internet där så det är ju en räddning!
Aja, idag har man packat då, är ännu inte klar men ska packa det sista imorgon. Innan eller efter stallet vet jag inte men det får vi se.

Idag har jag iaf varit hos min älskade pålle. Kan passa på att berätta om honom för er som inte vet.
Han heter då Foreign Water men kallas Einar. Han är ett varmblod, dock aldrig startad och Carro har haft honom sedan han var fem, tror jag iaf. När han kom till henne så kunde han ingenting men jag måste säga att nu ör han jätteduktig! Han är 11 år iår och är 152 cm hög.
Han är hel brun, utan tecken och är utbildad i LB dressyr och LC hoppning.

Ja, det var lite om min kära pålle. Tänkte lägga upp lite bilder på honom från idag och någon från i vintras då han var rakad och skitsnygg.



Alla bilder ovan är tagna och redigerade av MIG :D

Alla bilder nedan är tagna av Mikaela!

Hästen hade lite kul och sprang som sjutton! xD


 skitsöt bild på Checky och Lilleman
Lucas och Jag

Men ska typ snacka lite med världens bästa Karin nu så vi hörs!

PussPuss
/Emelie
2010-06-23 @ 23:11:22 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


1 vecka kvar...

Tjoo :D

Sitter här och snackar med Anna, bara en vecka kvar tills vi får se Eclipse!
Tiden har gått så himla fort sen vi bokade biljetterna och sen skolavslutningen och nu är det endast en vecka kvar till dagen man har längtat efter sen dom började spela in filmen. Helt otroligt.
Känns som det var igår man snackade om inspelningen bara och nu är det snart dags att se filmen! Längtar så!!!!

Idag har man iaf varit duktig och cyklat till stallet, var skitjobbigt och kändes som mina stackars ben skulle gå av! Håll på att avlida på fläcken när jag stannade vid stallet men kunde inte för hästarna skulle ha lunch. Så det får vänta till en annan dag xD
Iaf, red ut en sväng idag, hästen var som vanligt lite pigg så red och klättrade lite. Hästen blev lagom svettig. Dock började det duggregna lite påvägen hem, inte så kul men man överlever väl lite regn?? Men blev inte så blöta ändå :D

Imorgon blir det stallet igen och sedan gräsö på torsdag-söndag. Bara över midsommar. Sen hemma ca 5 dagar innan jag åker upp till Piteå med Emelie med familj. Ska bli skitskojj att äntligen få träffa flickan!

Men ska typ göra något nu, hörs!

Pusspuss
/Emelie

ps. lägger in en liten bild på grabben.
väldigt pigg häst som precis var påväg in i ett språng över ett mini hinder xD HAHAHA
fotograf: ingen mindre än Elin! xD
2010-06-22 @ 20:21:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Emsan kollar på remember me!

Hejsan :D

Sitter nu och kollar på Remember me. En skitbra film med Robert Pattinson, ni vet killen som spelar Edward Cullen i Twilight sagan?
Ja, precis. HAN.
Iaf, har redan sett filmen på bio med Anna och Frida men älskade den såklart så bad pappa ladda ner den när den fanns i bra kvalitet. Hade premiär i mars(?) kanske, kommer inte ihåg riktigt men iaf så fanns den i DVD-format nu. Men men, är verkligen värd att se för er som inte har sett den.

Idag har jag iaf varit på birsta med Frida och blev två tröjor. Rea på Carlings så köpte en tröja där för 99 kr och sedan en söt t-shirt med hjärtan på. Ska se om jag kan lägga upp den senare. Jättesöt iaf! 99 kr där också. Sedan blev det en mcflurry på mcdonald och en liten fanta. Och sen godis från ÖB.
Efter det så tittade jag lite på kunga bröllopet som var idag, tyckte verkligen att klänningen var jättefin som vår kronprinsessa hade.
Lite förvånad att jag ville titta på det, är ju inget man i vanliga fall man intresserar sig för men nu satt man som bänkad och ville inte alls åka till stallet. Men det måste jag nu, Einar behövde komma ut en stund och behövde mockas och fixas. Så stack till stallet en timme.

Så nu är mamma och pappa borta och jag är ensam här inne i huset med vovven och tittar på film. Känns skönt. :D

Men nu ska jag fortsätta titta på denna underbara film så får vi se om jag slänger in ett inlägg senare ikväll :D


UNDERBAR FILM!!!

pusspuss
/Emelie
2010-06-19 @ 22:02:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Himla badet xD

Tjoo :D

Sitter och väntar på att Frida ska hämta upp mig, vi ska åka till himla badet! Verkligen bli skitkul! Hade egentligen tänkt ta det lite lungt idag men så blev det inte.(!) Men detta är ju mycket roligare. Tack Frida för att du räddade mig! xD
*Hehe*
Men men, åker till hästen ikväll. Ska bara massera lite och se hur han är i ryggen.

Men nu kommer dom nog snart och hämtar upp mig så...
...Ha en bra dag!

Pusspuss
/Emelie
2010-06-17 @ 13:31:32 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tack så mycket, var ju snällt av er.

Tjoo!

Sitter här med datorn i knäet och har precis ätit frukost. Brevid sitter ingen mindre än Julia Mukka som har tillbringat natten har tillsammans med mig och Anna Engvall. Eller som vissa kanske känner dom, Albert Flängvall och Jumu xD.
Men men, hade iaf filmkväll igår till idag, såg 2½ film, väldigt stolt är man ju. Brukar se ca 4,5, men 2 filmer är ju bra?
Anyway, jag vill bara säga tack till dom som var så jävligt snälla och busringa under halvakvällen och därmed nästan förstöra vår kväll, men det är sånt man får ta eller hur? Alla kan väl inte älska en, det är sånt man får ta.
Iaf så innan ni bestämde er för att förstöra för oss så var kvällen perfekt. Vi hade kul på studsmattan och såg på film och bara njöt av att man inte behövde skrika för att göra sig hörd. Inte heller blev det några grupper eller sånt. Var jättemysigt till en början men sen så förstörde ni det. Så man tackar.
Utan er så skulle inte vi ha haft något att prata om så tack.
Och till en preson så vill jag bara säga: LÄGG AV!
Och jag vet att ni vet att jag INTE röker så fråga inte efter cigg när det är meningslöst. Finns lixom ingen mening för er att hålla på som ni gör.
Jag vet att dom flesta av er inte var med på det, och jag är glad över det. För det bevisar att ni vet bättre! Så för det älskar jag er. För ni är dom som betyder <33

Men nu lämnar vi det, för det är inget att ödsla mer tid på, bara onödigt.
Så nu håller Anna på att platta håret och sen ska jag byta om så vi kan gå ut och hoppa lite studsmatta. Så om ni vill nå mig så smsa eller ring :D

 BARA NÅGRA VECKOR KVAR NU!!! WOOHOOO!!!!!!!!!!

Pusspuss
/Emelie

p.s. Julia och Anna hälsar :D
2010-06-16 @ 12:12:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Cookie!

Hejhej :D

Sitter nu med anna och käkar hembakta cookies! Bakade av pappa och supergoda är dom.
Ja, idag har man ju varit vaken sen halv 8 då mamma åkte och eftersom anna skulle komma vid 10 så var det ändå ingen ide att somna om så då satte jag på datorna och slöade lite.
Vid halv 2 stack vi sedan till stallet för att luncha hästarna. cyklade dit på ca 10 min, *stolt!* Trodde det skulle ta ca 20 min men icke då. Gick hur snabbt som helst! :P
Tömkörde Einar idag, han var som vanligt skitfin i båda varven men ser ut att vara något fel i galoppen? Aja, Carro ska känna igenom honom imorgon så då får väl hon känna hur han känns. Men medans jag tömkörde pållen så knäppte anna lite kort, blev skitfina efter lite redigering xD *HAHAHA*

Och för er som läser detta så blir det inte bara jag och Anna ikväll. Bästaste Julia Mukka kommer också så vi räknar med att ha tappat hörseln tills imorgon. Nejdå, men kul kommer vi ha! Så ni som inte kan komma missar något!
Ska till ica när Julia kommer vid 7 och köpa lite godis till filmkvällen. Har inte bestämt filmer änmen det blir väl Nightmare on elm street, draktränaren, house, valentines day, remember me(!) och många fler!

Här kommer iaf lite finfina bilder från dagen :D
Enjoy!


Hahah, gillar att mina ben finns med på alla, om inte hela jag är med! xD

Ha en bra kväll och ät massor av GODIS!!

Pusspuss
/Emelie
2010-06-15 @ 17:32:15 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


SOMMARLOV!

Hejhopp!

Igår fick vi äntligen sommarlov, som vi har väntat! Blev övertalad av Linda Mellander att stå och presentera hela skiten med henne, men gick hur bra som helst! Inget att vara oroad över.
Men fick vara på skolan från 8.00 till ca 19.30. Stannade kvar för att jag skulle va med på genrepet och annat så kände att det bara skulle vara onödigt att åka hem. Men gick som sagt kanon och åkte hem och åt pizza och muffins efter! Gott!

Idag har man varit på min kära systers skolavslutning och sedan bliv det stallet, skulle träna lite med Carro och hade ju middagen idag så då var det bara att åka dit.
Träningen gick iaf skitbra, fick mkt beröm över min sits som har blivit mycket bättre, iaf enlig Carro. Tränade lite på förvänd galopp, alltså att man rider fel galopp i varvet. Gick kanon i ett, mindre kanon i det andra. men det är ju sånt man får träna på :P

Iaf, Nu håller anna på att försöka få mig att gå upp och fråga mina  kära föräldrar om vi kan ha filmkväll imorgon. Lite förvarning hade ju dock suttit fint då hon sa det idag. Dock har vi pratat om det tidigare men inget som är bestämt... Så Anna håller på att få damp så måste väl gå upp och fråga dom snart, har ingen aning om det går eller inte. Men det får vi se då ;P

Men ev filmkväll imorgon då?

PussPuss
/Emelie
2010-06-11 @ 18:43:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Eclipse från 11 och skitfin häst!

Hallojj :D

Har precis fått reda på att Eclipse kommer vara från 11. Kanon tycker man ju såklart men samtidigt så undrar man varför inte Sverige kan ha 13 års gräns som USA. För då slipper man ju massa gallskrikande 7 åringar som skriker sönder under visningen och om så är fallet så skulle iaf jag vilja ha mina pengar tbx. Men visst är det kanon att dom har satt 11 men då undrar man också hur "scary" den kommer att vara. Om Twilight hade 15 och New Moon som är mer "actionfylld" hade 11 så undrar man ju hur Eclipse kommer att vara... Men det kommer säkert att bli bra. Kommer ju in nu iaf.
För er som inte vet så ska jag, syrran och några kompisar gå på maratonvisningen för Eclipse då dom visar alla 3 filmer + kommer att ha lite tävlingar och så.
Så nu kommer vi in men är ju inge kul om filmen förstörs av gallskrikande människor. Säger inte att det kommer att bli så men kanske...

Iaf så är det tisdag idag och ska snart iväg till stallet för att ge hästarna kvällsmaten. Tömkörde Einar igår för att se om det var nå¨got fel på honom, han har haft "träningsverk" i några dagar men var helt borta nu. Han gick superfint men tog inte galoppfattningarna på en gång så det är ju något vi måste träna på... Men var annars skitfin och ska bli kul att få ha honom hela sommaren!

Men ska typ åka nu och ge pållarna lite mat :D


Eclipse från 11?

Puss&Kram
/Emelie
2010-06-08 @ 18:57:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Länge sen nu...

Hejsan :D

Nu var det länge sedan man skrev ett inlägg... Inte bra det. Men kan ursäkta mig med att jag inte har haft tid pga av läxor som ska ha varit inlämnade och en häst som man måste till. Har ju Einar helt nu och det blir ju till att åka upp nästan varje dag och mocka och rida. Men som tur är tar carro honom någon dag så jag hinner sitta ner och göra annat. Som idag :D

Men men... förhoppningsvis ska jag bli bättre på att blogga *håller tummarna*.

Igår hade vi uppdragsredovisning på birsta, gick hur bra som helst. Måste komma ihåg att jag är skyldig Siri Pettersson 10 kr... *hihi* Varför behöver vi inte gå in på...
Köpte smycken till skolavslutningen på torsdag + nagellack, blå&svart. Skitsnyggt!

Eftersom jag inte orkar skriva något mer så kommer lite oupplagda bilder från London.
Enjoy!

    
Fotograf: Elin
Kopiering FÖRBJUDEN!
Bild 1:Madame Tussauds
Bild 2:Tower of London
Bild 3:Buckingham Palace
Bild 4:Memorial Lane 
Bild 5:Look left, look right



Puss&Kram
/Emelie
2010-06-05 @ 12:12:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0